Nyhetsbrev 3/2021 (16/8 2021)

Kära medlemmar och trädgårdsvänner!

Det känns lite vemodigt att vädret har blivit svalare och vi har fått mera regn. Regnet har iförsig varit välbehövligt, men att det blir mörkt och mera höstlikt, hade vi kanske kunnat vänta med!
Nu har de sista trädgårdsvisningarna ägt rum och trädgårdsresan med buss kommer vi att genom-föra nu på lördag, den 21 augusti. Till resan har vi 40 anmälda så det kommer att vara gott om plats på bussen. Inför på- och avstigning kommer vi att ha både munskydd och handsprit tillgängligt, för att alla ska känna sig trygga. Välkomna!

OBS! Ta gärna med egen fika för förmiddagen, eftersom vi inte kommer att stanna på vägen.

Årsmötet den 30 augusti
Vill påminna om anmälan till årsmötet i biografen Forellen måndagen den 30 augusti klockan 18.30 (OBS! tiden!)
Anmälan behöver vi ha senast torsdagen den 26 augusti för planering av förtäring m.m. till den kvällen. Dagordning samt övrig dokumentation kommer att finnas på plats.

Planerna inför hösten
Vår första föreläsning som vi planerat till den 6 september kommer att ha både annan föreläsare och något annorlunda innehåll. Vår inbokade föreläsare Helena Åhlund har blivit sjuk, men tack vare Bo Rappne har vi hittat Alexander Lindkvist, landskapsarkitekt som arbetar på Ulriksdals Slottsträdgårdar.
Alexander kommer att ta sig an ämnet om trädgårdens stommar, hur man enkelt kan förändra trädgården under olika perioder av livet.
Mer information kommer på hemsidan under vecka 35.

 

När det gäller övriga planerade evenemang under hösten, får vi bara hoppas att Folkhälsomyndig-hetens lättnader vad gäller restriktioner kommer att bestå. Vi får ta en sak i taget och vi tar emot anmälningar enligt vad som står i programmet.

Håll gärna koll på hemsidan och Facebook där vi går ut med information om ändringar så fort något inträffar!

Med bästa hälsningar - och välkommen till en aktiv höst!

Styrelsen i TTS genom Riitta

PS. Om du känner till någon som inte har möjlig-het att ta emot våra nyhetsbrev eller inte kan gå in på Facebook eller Webbsidan, var snäll och delge informationen ovan till den personen! DS.