Öppna trädgårdar- 22

Öppna trädgårdar -22 historik

Under sommaren 2021 hade vi öppna trädgårdar för medlemmarna. Det var 10 trädgårdar som deltog, nästan 200 besökare med ett genomsnitt på 18 st per trädgård. Flera nya visade upp sina trädgårdar och det var uppskattat. Stora som små, men alla lika intressanta. Det bjöds på fika och det fanns plantor till självkostnadspris men även gratisplantor. Lika trevligt i år som förra året var det att träffas och prata växter/trädgård med andra likasinnade, byta erfarenheter och idéer med varann. Vi satsar på att ännu fler vill vara med och öppna sina trädgårdar under 2022.

Nedan kommer en lista på deltagare som redan har anmält sig, sista anmälningsdagen var den 15/4. Vill du visa fram din trädgård kontakta Mariana via sms till 0733 225 449 eller via mail mariana.sjoberg@telia.com

Torsdag 12/5 16-20

Mariana Nyman Sjöberg’s trädgård

Betebyvägen 25 Österhaninge.

Stor trädgård med flera rum, dammar, växthus och egentillverkad keramik runt om i trädgården. Vill visa trädgården när förhoppningsvis några av alla magnolior blommar, olika prunus, fruktträd, sippor, tulpaner och div. vårblommor. Fika kommer finnas i ute köket.
Anmälan: mariana.sjoberg@telia.com, 0733 225 449 senast dagen innan

 

Lördag 11/6 13-16

Gunnel och Ola’s trädgård

Ulvsövägen 25 Älta.

En gammal trädgård med flera rum, med fokus på gammeldags växter, insektsvänliga växter, kryddor, bärbuskar, äng och en nybyggd pergola.
Anmälan: gunnel.sjostedt@telia.com, senast dagen innan

 

Lördag 18/6 13-16

Eva Tollefors Burkhard’s trädgård

Björndalsvägen 26 a, Tyresö Brevik.

Kuperad berg och skogstomt med bl.a. perenner, woodland, dammar, växthus och många sittplatser.
Anmälan: e.tollefors@hotmail.com, senast dagen innan

 

Lördag 18/6 14-17

Ulrika Manns trädgård

Dyviksvägen 55, Tyresö Brevik.

Kuperad skogstomt i ständig förändring. I trädgården finns lundområden med olika träd, buskar och marktäckare, flertalet rododendron, en damm och pergola men också planteringar i mer "cottage-garden"-stil. 
Anmälan: ulrika@manns.se, senast dagen innan.

 

Söndag 19/6 15-19

Monika Banach Vifell’s trädgård

Lidvägen 24, Trollbäcken, Tyresö.

Trädgård på slänten, växthus och dammar. 
Anmälan: monikabanach.9@gmail.com, senast dagen innan.